1. Všetky osobné údaje, ktoré sú získavané počas vašej návštevy na mojich stránkach sú spracovávané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. (ďalej len „zákon o ochrane osobých údajov“). Dobrovoľným vyplnením vašich osobných údajov mi dávate súhlas s ich spracovaním v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov.
  2. Počas vašej návštevy našich stránok zaznamenávam IP adresu, ktorú vám pridelil váš poskytovateľ internetu, z akých stránok ste navštívili moju stránku, ako dlho ste na mojej stránke, ktoré konkrétne podstránky si prezeráte a pod. Tieto informácie nie sú považované za osobné a ani nie sú prepojené s vašími osobnými údajmi.
  3. Vaše osobné údaje zadávate dobrovoľne do rôznych formulárov na mojich stránkach: registračné formuláre, objednávkové formuláre, ankety. Najčastejšie uchovávam tieto osobné údaje: meno, adresa, email.Ak chcete vedieť, ktoré konkrétne údaje uchovávam k vašej osobe, rád vám ich na požiadanie poskytnem písomne. Pokiaľ by i napriek mojej snahe o aktuálnosť údajov boli niektoré záznamy nesprávne, rád ich opravím.
  4. Informácie, ktoré spracovávam môžu byť použité na niektorú z nižšie uvedených činností:
    • Personalizovanie ponuky – vaše informácie mi pomáhajú prispôsobiť ponuku vašim individuálnym potrebám
    • Zlepšenie web stránky – pravidelne vylepšujem web stránku na základe informácií a spätnej väzby, ktorú mi dávate
    • Vylepšenie zákazníckej podpory – vaše informácie mi pomáhajú efektívne odpovedať na vaše požiadavky a potreby
    • Na spracovanie transakcií – vaše informácie, verejné alebo neverejné, nebudú nikdy predané, vymenené alebo postúpené tretím stranám bez vášho súhlasu, s výnimkou údajov nutných na spracovanie platobných transakcií a doručenie tovaru.
    • Na spracovávanie výsledkov súťaží, promo akcií, ankiet a pod.
    • Na odosielanie emailov – emailová adresa, ktorú ste zadali na mojich stránkach môže byť použitá na odosielanie informácií a aktualizácií týkajúcej sa vašej objednávky. Taktiež na odosielanie noviniek, rád, tipov a trikov, informácie o produktoch a službách, o pripravovaných akciách, atď.

    Ak sa budete chcieť kedykoľvek odhlásiť z odoberania emailov, stačí, ak kliknete na odhlasovací odkaz, ktorý je umiestnený v emaily, alebo mi napíšte a ja vás odhlásim.

  5. V prípade, že si záujemca pri registrácii vyžiada zasielanie aktuálnych informácií o ponuke Eshopovac (ZaHa s.r.o.) a jej partnerov označením príslušného poľa, ich poskytovanie sa uskutoční zasielaním na kontaktnú e-mailovú adresu záujemcu, resp. zákazníka. O zrušenie tejto služby môže záujemca, resp. zákazník požiadať elektronickou poštou na adrese: patrik.popelic@gmail.com. Odosielanie je realizované prostredníctvom technických prostriedkov spoločnosti Firma 2.0 s.r.o., Krakovská 583/9, 110 00 Praha 1, Česká republika, IČ: 292 103 72, ktorej sú za týmto účelom poskytované osobné údaje v rozsahu emailová adresa, meno, priezvisko v prípade fyzickej osoby – spotrebiteľa a emailová adresa, názov, resp. obchodné meno v prípade fyzickej osoby podnikateľa alebo právnickej osoby.
  1. Používam cookies k tomu, aby som zistil preferencie návštevníkov web stránok a vedel na základe toho prispôsobiť ponuku na mieru konkrétnemu návštevníkovi. Cookies sa môžu používať k tomu, aby som zistil, či už ste moje stránky z vášho počítača niekedy navštívili.Cookies sú textové súbory, ktoré uloží váš internetový prehliadač na váš disk v počítači. Ak si neprajete cookies ukladať, môžete ich deaktivovať vo vašom internetovom prehliadači.
  2. Niekedy na mojich stránkach odkazujem na služby a produkty tretích strán. Webstránky týchto tretích strán majú vlastné podmienky ochrany osobných údajov a sú nezávislé na našich. Z toho dôvodu nenesiem žiadnu právnu zodpovednosť za obsah a aktivity týchto tretích strán. I napriek tomu je mojou snahou udržať vysokú úroveň bezpečnosti. Preto, ak máte akékoľvek podozrenie na nekalé chovanie týchto tretích strán, kontaktujte ma na patrik.popelic@gmail.com.
  3. Vaše osobné údaje používam k tomu, aby som vás mohol informovať o mojich projektoch, službách a produktoch, anketách. Vaša účasť je samozrejme dobrovoľná. Pokiaľ by ste s príjmaním týchto informácií nesúhlasili, môžete mi to kedykoľvek oznámiť, aby som vaše údaje zablokoval.Z odberu emailových správ sa môžete kedykoľvek odhlásiť aj sami. Stačí kliknúť na priložený odhlasovací odkaz v emaily, prípadne mi spätne napísať, že si už emaily neprajete dostávať a ja vás odhlásim.
  4. Ak sa rozhodnem zmeniť podmienky o ochrane osobných údajov, uverejním ich na tejto stránke.Tieto podmienky sú platné od 1.10.2015